MENU GRUPOWE

  • 95 PLN
  • 115 PLN
  • 135 PLN

PRZYSTAWKI

Łosoś i cytryny
Roladki szpinakowe z musem chrzanowym, łososiem wędzonym,  podany z sosem cytrynowym

Konfitowany burak
z ziołami serem koneckim i sosem balsamicznym

Mięsa MOMU
Mięsa wędzone: polędwiczka wieprzowa w pudrze ziołowym z grzybami, pierś kacza podana z figami w czerwonym winie, pastrami wołowe podane z sosem rosyjskim i piklami

Polskie Bursztyny
Polskie sery: Bursztyn, Szafir, ser kozi, koryciński, Lazur Złocisty podane z owocami, coulis jagodowym i grissini

SAŁATA

Na liściach

Mieszane sałaty,  ogórek zielony, pomidory cherry, orzechy włoskie, gruszka w syropie, cykoria czerwona w balsamico, morela suszona, piklowana dynia, kwiaty jadalne, podane z dresingiem bazyliowym

DANIA GŁÓWNE

Pieczone, dymione
Zestaw mięs: policzek wołowy, żebro wieprzowe, pieczona kaczka szarpana z jabłkami, polędwiczka wieprzowa w pudrze z ziół

Kopytka wędzone
konfitowane na maśle szałwiowym, podane z grzybami z serem koneckim

DODATKI

Czarny ryż ze szczypiorkiem, ziemniaki opiekane, burak konfitowany

Sosy :  sos tatarski, ciemny pieczeniowy, czekoladowy

DESERY

Ciasta mieszane podane na paterach z owocami

NAPOJE

Kawa, herbata (podawane na życzenie Gości)

Woda gazowana / niegazowana bez ograniczeń

Do rachunku zostanie doliczony 8% podatek VAT.
Przy grupach od 10 osób do rachunku zostanie doliczony 10% serwis firmowy.
Wszelkie dodatkowe (poza menu) zamówienia zostaną doliczone do rachunku.

WELCOME DRINK

Kieliszek wina musującego Prosecco

PRZYSTAWKI

Łosoś i cytryny
Roladki szpinakowe z musem chrzanowym, łososiem wędzonym,  podany z sosem cytrynowym

Konfitowany burak
z ziołami serem koneckim i sosem balsamicznym

Mięsa MOMU
Mięsa wędzone: polędwiczka wieprzowa w pudrze ziołowym z grzybami, pierś kacza podana z figami w czerwonym winie, pastrami wołowe podane z sosem rosyjskim i piklami

Polskie Bursztyny
Polskie sery: Bursztyn, Szafir, ser kozi, koryciński, Lazur Złocisty podane z owocami, coulis jagodowym i grissini

Rostbef w popiele
Plastry rostbefu marynowanego w popiele podane z marynowanymi grzybami, kwaśną śmietaną, szczawiem krwistym, owocami sezonowymi i grzankami

SAŁATA

Na liściach
Mieszane sałaty,  ogórek zielony, pomidory cherry, orzechy włoskie, gruszka w syropie, cykoria czerwona w balsamico, morela suszona, piklowana dynia, kwiaty jadalne, podane z dresingiem bazyliowym

PRZYSTAWKI CIEPŁE

Kopytka wędzone konfitowane na maśle szałwiowym, podane z grzybami i serem koneckim

Pierogi ruskie z wędzoną śmietaną

ZUPA (JEDNA DO WYBORU)

Mo Ramen
Polski rosół cielęco-drobiowy w nowej odsłonie, podany z grzybami, sałatą  rzymską,

jajem mollet, z makaronem i piklowaną papryką z dynią

lub

Krem z buraka z wędzoną śmietaną i czarnuszką

DANIA GŁÓWNE SERWOWANE NA GORĄCYCH PATERACH

Pieczone, dymione
Zestaw mięs: policzek wołowy, żebro wieprzowe, pieczona kaczka szarpana z jabłkami, polędwiczka wieprzowa w pudrze z ziół

Pieczony okoń marynowany w ziołach na musie szpinakowym

DODATKI

Czarny ryż ze szczypiorkiem, ziemniaki opiekane, burak konfitowany

Sosy:  tatarski, ciemny pieczeniowy, czekoladowy

DESERY

Ciasta mieszane podane na paterach z owocami

NAPOJE

Kawa, herbata (podawane na życzenie Gości)

Napoje typu soft 0,5 l / os

Woda gazowana / niegazowana bez ograniczeń

Do rachunku zostanie doliczony 8% podatek VAT.
Przy grupach od 10 osób do rachunku zostanie doliczony 10% serwis firmowy.
Wszelkie dodatkowe (poza menu) zamówienia zostaną doliczone do rachunku.

WELCOME DRINK

Kieliszek wina musującego Prosecco

PRZYSTAWKI

Rostbef w popiele
Plastry rostbefu marynowanego w popiele podane z marynowanymi grzybami, kwaśną śmietaną, szczawiem krwistym, owocami sezonowymi i grzankami

Mięsa MOMU
Mięsa wędzone: polędwiczka wieprzowa w pudrze ziołowym z grzybami, pierś kacza podana z figami w czerwonym winie, pastrami wołowe podane z sosem rosyjskim i piklami

Konfitowany burak z ziołami, serem koneckim i sosem balsamicznym

Łosoś i cytryny
Roladka szpinakowa z musem chrzanowym, łososiem wędzonym,  podany z sosem cytrynowym

Polskie Bursztyny
Polskie sery: Bursztyn, Szafir, ser kozi, koryciński, Lazur Złocisty podane z owocami, coulis jagodowym i grissini

SAŁATA

Na liściach
Mieszane sałaty,  ogórek zielony, pomidory cherry, orzechy włoskie, gruszka w syropie, cykoria czerwona w balsamico, morela suszona, piklowana dynia, kwiaty jadalne, podane z dresingiem bazyliowym

Na owocach
Mieszane sałaty, pomidory cherry, ogórek,  zielone jabłko, suszona morela i śliwka, gruszka w winie, owoce sezonowe, chipsy z topinamburu, kwiaty jadalne, podane z dresingiem bazyliowym

PRZYSTAWKI CIEPŁE

Kopytka wędzone konfitowane na maśle szałwiowym, podane z grzybami i serem koneckim

Pierogi ruskie z wędzoną śmietaną

Jaglane gołąbki z grzybami w aromacie frufli

ZUPA (JEDNA DO WYBORU)

Mo Ramen
Polski rosół cielęco- drobiowy w nowej odsłonie, podany z grzybami, sałatą  rzymską, jajem mollet, z makaronem i piklowaną papryką z dynią

lub

Krem z cebuli z grzanką serową

lub

Krem z buraka z wędzoną śmietaną i czarnuszką

DANIA GŁÓWNE SERWOWANE NA GORĄCYCH PATERACH

Pieczone, dymione
Zestaw mięs: policzek wołowy, żebro wieprzowe, pieczona kaczka szarpana z jabłkami, polędwiczka wieprzowa w pudrze z ziół

Pieczony okoń marynowany w ziołach na musie szpinakowym

DODATKI

Czarny ryż ze szczypiorkiem, opiekane ziemniaki, konfitowany burak

Sosy:  sos tatarski, ciemny pieczeniowy, czekoladowy

DESERY

Ciasta mieszane podane na paterach z owocami

NAPOJE

Kawa, herbata do wyboru Gości

Napoje typu soft  0,5 l/ os

Woda gazowana / niegazowana bez ograniczeń

Kieliszek wina domowego (białe lub czerwone) 120 ml

lub

0,3 l piwo Lech Premium lub 40 ml wódki Baczewski  / os.

Do rachunku zostanie doliczony 8% podatek VAT.
Przy grupach od 10 osób do rachunku zostanie doliczony 10% serwis firmowy.
Wszelkie dodatkowe (poza menu) zamówienia zostaną doliczone do rachunku.

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się do naszego newslettera.

UL. WIERZBOWA 9/11
00-094 WARSZAWA
PONIEDZIAŁEK - NIEDZIELA 10:00 - 00:00*

*Dania z kuchni wydawane są do godz. 23:30

Copyright 2019 © Gastro-Concept Sp. z o.o.

UL. WIERZBOWA 9/11
00-094 WARSZAWA
PONIEDZIAŁEK - NIEDZIELA 10:00 - 00:00*
+48 506 100 001

*Dania z kuchni wydawane są do godz. 23:30

Copyright 2019 © Gastro-Concept Sp. z o.o.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym.