MENU GRUPOWE

  • 100 PLN
  • 120 PLN
  • 140 PLN

PRZYSTAWKI

Modern Matias
Matiasy z zalewy ziołowej, podane w sosie musztardowym, orientalnym, jogurtowym z figa i gruszką
Konfitowany burak
z ziołami, serem koneckim i sosem balsamicznym

MIĘSA MOMU

Mięsa wędzone: polędwiczka wieprzowa w pudrze ziołowym z grzybami, pierś kacza podana z figami w czerwonym winie, pastrami wołowe podane z sosem rosyjskim i piklami
Polskie Bursztyny
Polskie sery: Bursztyn, Szafir, ser kozi, koryciński, Lazur Złocisty podane z owocami, coulis jagodowym i grissini

SAŁATA

Na Liściach
Mieszane sałaty, ogórek zielony, pomidory cherry, owoce sezonowe, chipsy topinamburu,
dresing bazyliowy

DANIA GŁÓWNE

Pieczone, dymione
Zestaw mięs: pieczona kaczka, polędwiczka wieprzowa, grillowana biała kiełbaska, kotleciki z baraniny na ostro

Ziemniaczane gnocchi
konfitowane na maśle szałwiowym, podane z grzybami z serem koneckim

DODATKI

Kasza bulgur z warzywami, opiekane ziemniaki, konfitowany burak
Sosy : sos czosnkowo – ogórkowy, ajvar, cytrynowy

DESERY

Ciasta mieszane podane na paterach z owocami

NAPOJE

Woda gazowana / niegazowana bez ograniczeń
Kawa, herbata (podawane na życzenie Gości)

Do rachunku zostanie doliczony 8% podatek VAT.
Przy grupach od 10 osób do rachunku zostanie doliczony 10% serwis firmowy.
Wszelkie dodatkowe (poza menu) zamówienia zostaną doliczone do rachunku.

WELCOME DRINK

Kieliszek wina musującego Prosecco

PRZYSTAWKI

Modern Matias
Matiasy z zalewy ziołowej, podane w sosie musztardowym, orientalnym, jogurtowym z figa i gruszką
Konfitowany burak
z ziołami, serem koneckim i sosem balsamicznym

MIĘSA MOMU

Mięsa wędzone: polędwiczka wieprzowa w pudrze ziołowym z grzybami, pierś kacza podana z figami w czerwonym winie, pastrami wołowe podane z sosem rosyjskim i piklami
Polskie Bursztyny
Polskie sery: Bursztyn, Szafir, ser kozi, koryciński, Lazur Złocisty podane z owocami, coulis jagodowym i grissini

SAŁATA

Na Liściach
Mieszane sałaty, ogórek zielony, pomidory cherry, owoce sezonowe, chipsy topinamburu,
dresing bazyliowy

PRZYSTAWKI CIEPŁE

Ziemniaczane gnocchi
podane z grzybami leśnymi i serem koneckim
Ravioloni szpinakowe
z bawolą ricottą w sosie winno – maślanym

ZUPA (JEDNA DO WYBORU)

Mo Ramen
Polski rosół cielęco-drobiowy z makaronem i warzywami
lub
Krem z pieczonych warzyw z oliwą truflową

DANIA GŁÓWNE SERWOWANE NA GORĄCYCH PATERACH

Pieczone, dymione
Zestaw mięs: pieczona kaczka, polędwiczka wieprzowa, grillowana biała kiełbaska, kotleciki z baraniny na ostro

Pieczony okoń marynowany w ziołach na musie szpinakowym

DODATKI

Kasza bulgur z warzywami, opiekane ziemniaki, konfitowany burak
Sosy : sos czosnkowo – ogórkowy, ajvar, cytrynowy

DESERY

Ciasta mieszane podane na paterach z owocami

NAPOJE

Kawa, herbata (podawane na życzenie Gości)

Napoje typu soft 0,5 l / os

Woda gazowana / niegazowana bez ograniczeń

Do rachunku zostanie doliczony 8% podatek VAT.
Przy grupach od 10 osób do rachunku zostanie doliczony 10% serwis firmowy.
Wszelkie dodatkowe (poza menu) zamówienia zostaną doliczone do rachunku.

WELCOME DRINK

Kieliszek wina musującego Prosecco

PRZYSTAWKI

Mięsa Momu
Mięsa wędzone: polędwiczka wieprzowa w pudrze ziołowym z grzybami, pieczona pierś kacza podana z figami w czerwonym winie, pastrami wołowe podane z sosem rosyjskim i piklami
Konfitowany burak z ziołami, serem koneckim i sosem balsamicznym

Łosoś i cytryny
Roladka szpinakowa z musem chrzanowym, łososiem wędzonym, podany z sosem cytrynowym

Polskie Bursztyny
Polskie sery: Bursztyn, Szafir, ser kozi, koryciński, Lazur Złocisty podane z owocami, coulis jagodowym i grissini
Modern Matias
Matiasy z zalewy ziołowej, podane w sosie musztardowym, orientalnym,
jogurtowym z figa i gruszką

SAŁATA

Na Liściach
Mieszane sałaty, ogórek zielony, pomidory cherry, owoce sezonowe, chipsy topinamburu,
dresing bazyliowy

Na owocach
Mieszane sałaty, pomidory cherry, ogórek, jabłko, suszona morela i śliwka, gruszka w syropie, owoce sezonowe, podane z dresingiem bazyliowym

PRZYSTAWKI CIEPŁE

Ziemniaczane gnocchi
podane z grzybami leśnymi i serem koneckim
Ravioloni szpinakowe
z bawolą ricottą w sosie winno – maślanym

ZUPA (JEDNA DO WYBORU)

Mo Ramen
Polski rosół cielęco-drobiowy z makaronem i warzywami
lub
Krem z pieczonych warzyw z oliwą truflową

DANIA GŁÓWNE SERWOWANE NA GORĄCYCH PATERACH

Pieczone, dymione
Zestaw mięs: pieczona kaczka, polędwiczka wieprzowa, grillowana biała kiełbaska, kotleciki z baraniny na ostro
Maślany sandacz
Filet z sandacza na maśle kaffir

DODATKI

Kasza bulgur z warzywami, opiekane ziemniaki, konfitowany burak
Sosy : sos czosnkowo – ogórkowy, ajvar, cytrynowy

DESERY

Ciasta mieszane podane na paterach z owocami

NAPOJE

Kawa, herbata do wyboru Gości

Napoje typu soft  0,5 l/ os

Woda gazowana / niegazowana bez ograniczeń

Kieliszek wina domowego (białe lub czerwone) 120 ml

lub

0,3 l piwo Lech Premium

lub

lub 40 ml wódki Pan Tadeusz  / os.

Do rachunku zostanie doliczony 8% podatek VAT.
Przy grupach od 10 osób do rachunku zostanie doliczony 10% serwis firmowy.
Wszelkie dodatkowe (poza menu) zamówienia zostaną doliczone do rachunku.

UL. WIERZBOWA 9/11
00-094 WARSZAWA
PONIEDZIAŁEK - NIEDZIELA 12:00 - 23:00*

*lub do ostatniego Gościa

Copyright 2020 © Gastro-Concept Sp. z o.o.

UL. WIERZBOWA 9/11
00-094 WARSZAWA
PONIEDZIAŁEK - NIEDZIELA 10:00 - 00:00*
+48 506 100 001

*Dania z kuchni wydawane są do godz. 23:30

Copyright 2020 © Gastro-Concept Sp. z o.o.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym.