MENU GRUPOWE

  • 105 PLN
  • 125 PLN
  • 150 PLN

PRZYSTAWKI

Łosoś i cytryny
Roladka szpinakowa z musem chrzanowym, łososiem wędzonym, podany z sosem cytrynowym
Konfitowany burak
z ziołami, serem koneckim i sosem balsamicznym

MIĘSA MOMU

Mięsa wędzone: polędwiczka wieprzowa w ziołach, pieczona pierś kacza podana z żurawiną, pastrami wołowe podane z sosem rosyjskim i piklami
Polskie Bursztyny
Polskie sery dojrzewające podane z owocami, coulis jagodowym i grissini

SAŁATA

Na Liściach
Mieszane sałaty, ogórek zielony, pomidory cherry, owoce sezonowe, chipsy topinamburu,
dresing bazyliowy

DANIA GŁÓWNE

Pieczone, dymione
Zestaw mięs: pieczona kaczka, polędwiczka wieprzowa, grillowana biała kiełbaska, kotleciki z baraniny na ostro

Ziemniaczane gnocchi
konfitowane na maśle szałwiowym, podane z grzybami z serem koneckim

DODATKI

Kasza bulgur z warzywami, opiekane ziemniaki, konfitowany burak
Sosy : sos czosnkowo – ogórkowy, ajvar, cytrynowy

DESERY

Ciasta mieszane podane na paterach z owocami

NAPOJE

Woda gazowana / niegazowana bez ograniczeń
Kawa, herbata (podawane na życzenie Gości)

Do rachunku zostanie doliczony 8 % podatek VAT oraz 10% serwis firmowy. Wszelkie dodatkowe (poza menu) zamówienia zostaną doliczone do rachunku.

WELCOME DRINK

Kieliszek wina musującego Prosecco

PRZYSTAWKI

Łosoś i cytryny
Roladka szpinakowa z musem chrzanowym, łososiem wędzonym, podany z sosem cytrynowym
Konfitowany burak
z ziołami, serem koneckim i sosem balsamicznym

MIĘSA MOMU

Mięsa wędzone:
polędwiczka wieprzowa w ziołach, pieczona pierś kacza podana z żurawiną, pastrami wołowe podane z sosem rosyjskim i piklami
Pasztet z kaczki z żurawiną
Domowy pasztet z dymionej kaczki podany z żurawiną na liściach rukoli
Polskie Bursztyny
Polskie sery: Bursztyn, Szafir, ser kozi, koryciński, Lazur Złocisty podane z owocami, coulis jagodowym i grissini

SAŁATA

Na Liściach
Mieszane sałaty, ogórek zielony, pomidory cherry, owoce sezonowe, chipsy topinamburu,
dresing bazyliowy

PRZYSTAWKI CIEPŁE

Ziemniaczane gnocchi
podane z grzybami leśnymi i serem koneckim
Ravioloni szpinakowe
z bawolą ricottą w sosie winno – maślanym

ZUPA (JEDNA DO WYBORU)

Mo Ramen
Polski rosół cielęco-drobiowy z makaronem i warzywami
lub
Krem z pieczonych warzyw z oliwą truflową

DANIA GŁÓWNE SERWOWANE NA GORĄCYCH PATERACH

Pieczone, dymione
Zestaw mięs: pieczona kaczka, polędwiczka wieprzowa, grillowana biała kiełbaska, kotleciki z baraniny na ostro

Pieczony okoń marynowany w ziołach na musie szpinakowym

DODATKI

Kasza bulgur z warzywami, opiekane ziemniaki, konfitowany burak
Sosy : sos czosnkowo – ogórkowy, ajvar, cytrynowy

DESERY

Ciasta mieszane podane na paterach z owocami

NAPOJE

Kawa, herbata (podawane na życzenie Gości)

Napoje typu soft 0,5 l / os

Woda gazowana / niegazowana bez ograniczeń

Do rachunku zostanie doliczony 8 % podatek VAT oraz 10% serwis firmowy. Wszelkie dodatkowe (poza menu) zamówienia zostaną doliczone do rachunku.

WELCOME DRINK

Kieliszek wina musującego Prosecco

PRZYSTAWKI

Mięsa Momu
Mięsa wędzone: polędwiczka wieprzowa w ziołach, pieczona pierś kacza podana z żurawiną, pastrami wołowe podane z sosem rosyjskim i piklami

Konfitowany burak z ziołami, serem koneckim i sosem balsamicznym

Łosoś i cytryny
Roladka szpinakowa z musem chrzanowym, łososiem wędzonym, podany z sosem cytrynowym

Polskie Bursztyny
Polskie sery dojrzewające podane z owocami, coulis jagodowym i grissini

Pasztet z kaczki z żurawiną
Domowy pasztet z dymionej kaczki podany z żurawiną na liściach rukoli

SAŁATA

Na Liściach
Mieszane sałaty,  ogórek zielony, pomidory cherry, owoce sezonowe, chipsy z topinamburu, dresing bazyliowy

Na owocach
Mieszane sałaty, pomidory cherry, ogórek, jabłko, suszona morela i śliwka, gruszka w syropie, owoce sezonowe, podane z dresingiem bazyliowym

PRZYSTAWKI CIEPŁE

Ziemniaczane gnocchi
podane na maśle ziołowym z serem koneckim
Ravioloni szpinakowe
z bawolą ricottą w sosie winno – maślanym

ZUPA (JEDNA DO WYBORU)

Mo Ramen
Polski rosół cielęco-drobiowy z makaronem i warzywami
lub
Krem z białych warzyw z oliwą truflową

DANIA GŁÓWNE SERWOWANE NA GORĄCYCH PATERACH

Pieczone, dymione
Zestaw mięs: pieczona kaczka, polędwiczka wieprzowa, grillowana biała kiełbaska, kotleciki z baraniny na ostro
Łosoś z grilla w ziołach
Filet z łososia z masłem ziołowym i korzeniowymi warzywami

DODATKI

Kasza bulgur z warzywami, opiekane ziemniaki, konfitowany burak
Sosy: sos czosnkowo – ogórkowy, ajvar, cytrynowy

DESERY

Ciasta mieszane podane na paterach z owocami

NAPOJE

Kawa, herbata do wyboru Gości

Napoje typu soft  0,5 l/ os

Woda gazowana / niegazowana bez ograniczeń

Kieliszek wina domowego (białe lub czerwone) 120 ml

lub

0,3 l piwo Lech Premium

lub

lub 40 ml wódki Pan Tadeusz  / os.

Do rachunku zostanie doliczony 8 % podatek VAT oraz 10% serwis firmowy. Wszelkie dodatkowe (poza menu) zamówienia zostaną doliczone do rachunku.

UL. WIERZBOWA 9/11
00-094 WARSZAWA

LUNCHE: 13:00 – 17:00 w dni pracujące.

GODZINY PRACY RESTAURACJI:
PONIEDZIAŁEK: 13:00 - 23:00*
WTOREK - NIEDZIELA: 13:00 - 24:00*

*lub do ostatniego Gościa

Firma uzyskała subwencję finansowaną z tarczy udzielonej przez Polski Fundusz Rozwoju

Copyright 2021 © Gastro-Concept Sp. z o.o.

UL. WIERZBOWA 9/11
00-094 WARSZAWA
LUNCHE: 13:00 – 17:00 w dni pracujące.
GODZINY PRACY RESTAURACJI:
PONIEDZIAŁEK: 13:00 - 23:00*
WTOREK - NIEDZIELA: 13:00 - 24:00*
+48 506 100 001

*lub do ostatniego Gościa

Copyright 2021 © Gastro-Concept Sp. z o.o.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym.