MENU WIELKANOCNE

  • 100 PLN
  • 125 PLN
  • 140 PLN

PRZYSTAWKI

Ceviche z wędzonego okonia nilowego z komosą ryżową, z zielonym jabłkiem, mango i swieżym ogórkiem

Quiche z warzywami, jajkami oraz awokado

MIĘSA MOMU

Mięsa wędzone: wołowina tataki z grzybami, pierś kacza podana z figami w czerwonym winie, pastrami wołowe podane z sosem rosyjskim i piklami

JAJA FASZEROWANE

Jaja na zimno faszerowane musem truflowo – pieczarkowym, musem z łososia, pastą z zielonych ziół z nutą pokrzywy

Pieczywo mieszane u nas wypiekane, masło

Tapenada z oliwek, pasta z suszonych pomidorów

SAŁATY
(jedna do wyboru)

Na liściach
Mieszane sałaty,  ogórek zielony, mix pomidorów, cykoria, kalarepa, orzechy włoskie, rzodkiewka, pestki z dyni,  dressing sojowo – rozmarynowy  

Lub

Sałata z nowalijek na liściach sałaty rzymskiej

DANIA GŁÓWNE

Pieczone, dymione
Zestaw mięs: kurczak marynowany w gruszce i pigwie, żebro wieprzowe, jagnięcina duszona w winie, chop stek z serem wędzonym

Kopytka wędzone
konfitowane na maśle szałwiowym, podane z grzybami, z serem koneckim i nowalijkami

 

DODATKI

Kaszotto z jarmużem i groszkiem, ziemniaki pieczone

Sosy:  sos winny, ciemny pieczeniowy z trawą żubrową, kaparowo – szczypiorkowy

DESERY

Domowe ciasta podane na paterach z owocami i bakaliami

NAPOJE

Kawa, herbata (podawane na życzenie Gości)

Woda gazowana / niegazowana bez ograniczeń

Do rachunku zostanie doliczony 8% podatek VAT.
Przy grupach od 10 osób do rachunku zostanie doliczony 10% serwis firmowy.

WELCOME DRINK

Kieliszek wina musującego Prosecco

PRZYSTAWKI

Ceviche z wędzonego okonia nilowego z komosą ryżową, z zielonym jabłkiem, mango i swieżym ogórkiem

Quiche z warzywami, jajkami oraz awokado

MIĘSA MOMU

Mięsa wędzone: wołowina tataki z grzybami, pierś kacza podana z figami w czerwonym winie, pastrami wołowe podane z sosem rosyjskim i piklami

JAJA FASZEROWANE

Jaja na zimno faszerowane musem truflowo – pieczarkowym, musem z łososia, pastą z zielonych ziół z nutą pokrzywy

TATAR WOŁOWY

Tatar wołowy z ogórkiem małosolnym, piklowanymi borowikami, musztardą francuską, żółtkiem, pudrem lubczykowym i sosem worcester

Pieczywo mieszane u nas wypiekane, masło

Tapenada z oliwek, pasta z suszonych pomidorów

SAŁATY
(jedna do wyboru)

Na liściach
Mieszane sałaty,  ogórek zielony, mix pomidorów, cykoria, kalarepa, orzechy włoskie, rzodkiewka, pestki z dyni,  dressing sojowo – rozmarynowy  

Lub

Wiosenno – Wielkanocna

Sałata rzymska, pomidor, papryka kolorowa, rzodkiewka, jaja gotowane, kalarepa, sos jogurtowo-cytrynowy

PRZYSTAWKI CIEPŁE

Kopytka wędzone konfitowane na maśle szałwiowym, podane z grzybami, serem koneckim i nowalijkami Pierogi ruskie

ZUPA (jedna do wyboru)

Barszcz biały
Z kiełbasą, wędzonym jajkiem, oliwą majerankową i purre

lub

Consomme z gęsiny z pieczonymi ziemniakami, lubczykiem i pomidorami concasse

DANIA GŁÓWNE

Pieczone, dymione
Zestaw mięs: kurczak marynowany w gruszce i pigwie, żebro wieprzowe, jagnięcina duszona w winie, chop stek z serem wędzonym

Wędzony okoń z sosem maślano – ziołowym

DODATKI

Kaszotto z jarmużem i groszkiem, ziemniaki pieczone

Sosy :  sos winny, ciemny pieczeniowy z trawą żubrową, kaparowo – szczypiorkowy

DESERY

Domowe ciasta podane na paterach z owocami i bakaliami

NAPOJE

Kawa, herbata (podawane na życzenie Gości)

Woda gazowana / niegazowana bez ograniczeń

Napoje typu soft 0,5 l/ os

ALKOHOL (gratis w ceniem menu)

Kieliszek wina domowego (białe lub czerwone) 120 ml

lub

0,3 l piwo Lech Premium z beczki

Do rachunku zostanie doliczony 8% podatek VAT.
Przy grupach od 10 osób do rachunku zostanie doliczony 10% serwis firmowy.

WELCOME DRINK

Kieliszek wina musującego Prosecco

PRZYSTAWKI

Ceviche z wędzonego okonia nilowego z komosą ryżową, z zielonym jabłkiem, mango i swieżym ogórkiem

MIĘSA MOMU

Mięsa wędzone: wołowina tataki z grzybami, pierś kacza podana z figami w czerwonym winie, pastrami wołowe podane z sosem rosyjskim i piklami

Quiche z warzywami, jajkami oraz awokado

JAJA FASZEROWANE

Jaja na zimno faszerowane musem truflowo – pieczarkowym, musem z łososia, pastą z zielonych ziół z nutą pokrzywy

TATAR WOŁOWY

Tatar wołowy z ogórkiem małosolnym, piklowanymi borowikami, musztardą francuską, żółtkiem, pudrem lubczykowym i sosem worcester

Schab faszerowany musem chrzanowym w galarecie

Pieczywo mieszane u nas wypiekane, masło

Tapenada z oliwek, pasta z suszonych pomidorów

SAŁATY

Na liściach
Mieszane sałaty,  ogórek zielony, mix pomidorów, cykoria, kalarepa, orzechy włoskie, rzodkiewka, pestki z dyni,  dressing sojowo – rozmarynowy  

Wiosenno – Wielkanocna

Sałata rzymska, pomidor, papryka kolorowa, rzodkiewka, jaja gotowane, kalarepa, sos jogurtowo-cytrynowy

PRZYSTAWKI CIEPŁE

Kopytka wędzone konfitowane na maśle szałwiowym, podane z grzybami, serem koneckim i nowalijkami

Pierogi ruskie

Bliny z cukinią z marynowanym łososiem, kawiorem z pstrąga, creme fresh i kalarepą

ZUPA (jedna do wyboru)

Zupa szczawiowa z jajkiem mollet, ciastem kataifi, oliwą koperkową, ziemniakami pieczonymi i kwaśną śmietaną

lub

Barszcz biały
Z kiełbasą, wędzonym jajkiem, oliwą majerankową i purre

lub

Consomme z gęsiny z pieczonymi ziemniakami, lubczykiem i pomidorami concasse

DANIA GŁÓWNE

Pieczone, dymione
Zestaw mięs: kurczak marynowany w gruszce i pigwie, żebro wieprzowe, jagnięcina duszona w winie, chop stek z serem wędzonym

Wędzony okoń z sosem maślano – ziołowym

Pstrąg tęczowy z masłem ziołowym z dymką, chili i kolendrą

DODATKI

Kaszotto z jarmużem i groszkiem, ziemniaki pieczone

Sosy :  sos winny, ciemny pieczeniowy z trawą żubrową, kaparowo – szczypiorkowy

DESERY

Domowe ciasta podane na paterach z owocami i bakaliami

NAPOJE

Kawa, herbata (podawane na życzenie Gości)

Woda gazowana / niegazowana bez ograniczeń

Napoje typu soft 0,5 l/ os

ALKOHOL (gratis w ceniem menu)

Kieliszek wina domowego (białe lub czerwone) 120 ml

lub

0,3 l piwo Lech Premium z beczki

Do rachunku zostanie doliczony 8% podatek VAT.
Przy grupach od 10 osób do rachunku zostanie doliczony 10% serwis firmowy.

UL. WIERZBOWA 9/11
00-094 WARSZAWA
PONIEDZIAŁEK - NIEDZIELA 12:00 - 23:00*

*lub do ostatniego Gościa

Copyright 2020 © Gastro-Concept Sp. z o.o.

UL. WIERZBOWA 9/11
00-094 WARSZAWA
PONIEDZIAŁEK - NIEDZIELA 10:00 - 00:00*
+48 506 100 001

*Dania z kuchni wydawane są do godz. 23:30

Copyright 2020 © Gastro-Concept Sp. z o.o.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym.