DANIA NA WYNOS

BAJGLE – wszystkie 25 PLN
Bajgiel vege (160 g)

Chrupiący bajgiel z burakiem pieczonym w dymie, podany z serem Korycińskim, jajem sadzonym, piklowaną dynią, sosem malinowo – chrzanowym, pieczonymi warzywami
Crispy bagell with smoked beetroot, served with Korycinski cheese, fried egg, pickled pumpkin, raspberry and horseradish sauce and roasted vagetables

Bajgiel z kaczką (160 g)

Chrupiący bajgiel z burakiem pieczonym w dymie, podany z serem Korycińskim, jajem sadzonym, piklowaną dynią, sosem malinowo – chrzanowym, pieczonymi warzywami
Crispy bagell with smoked beetroot, served with Korycinski cheese, fried egg, pickled pumpkin, raspberry and horseradish sauce and roasted vagetables

Bajgiel z pastrami (160 g)

Chrupiący bajgiel z burakiem pieczonym w dymie, podany z serem Korycińskim, jajem sadzonym, piklowaną dynią, sosem malinowo – chrzanowym, pieczonymi warzywami
Crispy bagell with smoked beetroot, served with Korycinski cheese, fried egg, pickled pumpkin, raspberry and horseradish sauce and roasted vagetables

MO’ PIEROGI – wszystkie 25 PLN
Gnocchi buraczane

konfitowane na maśle ziołowym, z pomidorami cherry, marynowaną dynią, z rukolą i serem korycińskim (250 g)
Gnocchi with beetroots, confit in herb butter, served with cherry tomatoes, marinated pumpkin, arugula and Koryciński cheese

Ravioloni z wędzoną kaczką (7 szt.)

na musie jagodowo – jeżynowym z prażonymi orzechami włoskimi
Ravioloni with smoked duck on blueberry and blackberry mousse with roasted walnuts

Ravioloni szpinakowe z bawolą ricottą (7 szt.)

Ze szpinakiem, w sosie winno – maślanym, z pomidorkami cherry, świeżym lubczykiem i pudrem ziołowym
Spinach ravioloni with buffalo ricotta with spinach, in a wine and butter sauce, with cherry tomatoes, fresh lovage and herb powder

MO’RAMEN 21 PLN

Polski rosół cielęco – drobiowy w nowej odsłonie podany z grzybkami enoki, kapustą Pak Choi, jajem poche, z makaronem jajecznym, pastrami wołowym i piklowaną pikantną papryką
A new version of Polish veal – poultry broth served with enoki mushrooms, stewed cabbage, poached egg, egg noodles, beef pastrami and pickled spicy peppers

MO’DESER 14 PLN

Suflet czekoladowy / Chocolate soufflé (200g)

Mus czekoladowy zapieczony z zewnątrz, płynny w środku, owoce, sorbet cytrynowy
Chocolate mousse baked on the outside, smooth inside, fruits, lemon sorbet

MO’PASTY 21 PLN

Tagiatelle carbonara
Penne z kurczakiem orientalnym i warzywami

MO’BURGERY 26 PLN

Burger wołowy (250 g) 

podany z dodatkami, sosami, frytkami

Burger z siekaną baraniną i wołowiną (250 g) 

z ostrą papryką oraz wędzonym serem, podany z dodatkami, sosami, frytkami

DANIA RODZINNE

Kaczka pieczona w dymie 89 PLN

faszerowana jabłkiem i pomarańczą, podana z buraczanymi gnocchi i sosem jagodowym (cała kaczka ok. 1,8 kg)

Pieczone, dymione 89 PLN

zestaw mięs:
pieczona kaczka, polędwiczka wieprzowa, grillowana biała kiełbaska, kotleciki z baraniny na ostro;
podane z ziemniaczanymi gnocchi, sosem czosnkowo – ogórkowym, ajvar

UL. WIERZBOWA 9/11
00-094 WARSZAWA
PONIEDZIAŁEK - NIEDZIELA 12:00 - 23:00*

*lub do ostatniego Gościa

Copyright 2020 © Gastro-Concept Sp. z o.o.

UL. WIERZBOWA 9/11
00-094 WARSZAWA
PONIEDZIAŁEK - NIEDZIELA 10:00 - 00:00*
+48 506 100 001

*Dania z kuchni wydawane są do godz. 23:30

Copyright 2020 © Gastro-Concept Sp. z o.o.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym.